Vi lever i dag i et samfund, hvor vi er afhængige af at kunne blive taget hånd om. Vores tilværelse er i høj grad styret af systemer, og vores viden er ofte utilstrækkelig. På den anden side er vi en befolkning, der ofte er overbevist om at kunne klare det hele selv. Men du skal ikke være bange for at søge råd!
Hvad gør du ved langsomt internet?
Der er flere steder i Danmark, hvor internethastighederne er knap så gode, og folk lever med forbindelser, der er værre end de behøver at være. Men du kan selv gøre noget ved det, i form af en DNS-løsning, hvor der findes forskellige løsninger, du kan bruge for at komme til at få tingene til at køre hurtigere. Det behøver ikke at koste en formue, og du har adgang til blandt andet Google DNS, som er den største af den slags servere. Hvis du vil vide præcis hvordan dækningen er, der hvor du bor, så kan du finde dækningskort hos de forskellige udbydere, der viser den dækning, de kan præsentere de forskellige steder i landet. Derfor er der absolut en del, du kan gøre ved langsomt internet, uanset hvor du bor i landet.
Har du overvejet autohjælp, og om det er noget for dig?
De fleste danskere er indehavere af en bil. Der findes faktisk over 2 millioner biler i Danmark lige nu, og de kræver pleje af og til. Du skal som bilist bruge noget hjælp fra tid til anden, fordi det ikke er alt, du kan lave selv. Hvis nu du forestiller dig, at du en dag kommer til at sidde fast i mudder, eller at bilen bare ikke kan starte, hvad gør du så? Har du overblik over præcist, hvad du skal gøre i den givne situation? Det kan nemt blive en presset situation, hvis du ikke er forberedt, hvem skal du ringe til, og hvad skal det koste? Det er noget nemmere at være godt forberedt og have autohjælp i baghånden, som du kan kontakte, hvis det går galt.