Dagpengesatsen er blevet skåret gennem årene. Det betyder, at mange dagpengemodtagere i dag har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.
Men som arbejdsløs er det svært at skaffe penge ud af det blå. Det er en svær periode i ens liv – en periode, hvor man af og til må nøjes med en menu bestående af rugbrød og havregryn.
Er du i sådan en situation lige nu? Så er der heldigvis hjælp at hente! Det er muligt at tage et hurtiglån. Så kan du dække de uforudsete udgifter og måske endda have lidt penge tilovers selvforkælelse.
Det gælder om at sammenligne
Lån penge hurtig – men ikke for hurtigt. Hvad angår lån, er det vigtigt at sætte dig ind i sagerne. Sammenlign dine muligheder, før du beslutter dig. Der er penge og hovedpiner at spare ved at være forsigtig.
Tager du et dårligt lån, kan du ende med en stor gæld. I værste fald kan du endda blive registreret i RKI, hvilket vil have en stor indflydelse på dine fremtidige lånemuligheder. Derfor er det så vigtigt, at du har gennemtænkt beslutningen om at låne penge.
Et hurtig lån er en let måde at få lidt ekstra penge på kontoen. Til gengæld har hurtige lån også høje renter. Det vil sige, at lånene er noget dyrere end et traditionelt lån, du kan tage hos banken.
Et traditionelt lån er dog sværere at tage. Banken udlåner ikke bare penge. Derfor tyer mange til hurtiglån, da de derved undgår papirarbejdet. Banken udlåner også primært store pengesummer.
Læs op på dagpengesatsen og bliv klogere
Ved du hvad din dagpengesats efter skat ligger på? Det er der faktisk mange, der ikke helt har styr på. Heldigvis er der hjælp at hente på nettet.
Mange synes, at det er svært at finde rundt i dagpengesystemet. Faktisk har Danmark så mange dagpengeregler, at de ville fylde over 23.000 sider, hvis de blev sat på bogform!
Derfor er helt forståeligt, at mange har svært ved at navigere rundt i de mange regler. Dagpengesatsen varierer nemlig meget fra person til person alt efter, hvilken sikring de har. Fuldtidssikrede får den højeste dagpenge efterfulgt af deltidssikrede.
Desværre er det ikke så sort og hvidt. Der er en lang række variationer. F.eks. får dimittender langt mindre i dagpenge – også selvom de er fuldtidssikrede. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken sikring, du har, og hvor du er i livet.